Друк

Дорогі друзі.😉
 
Раді розповісти про важливі зміни, що відбуваються у нашому ПВНЗ "Галицький медичний коледж".
 
🔶 Засновник коледжу, заслужений діяч науки і техніки України, доктор медичних наук, професор кафедри акушерства та гінекології Тернопільського національного медичного університету Хміль Стефан Володимирович став єдиним власником "Галицького медичного коледжу" . ✨
За його дорученням буде здійснено ремонтні роботи приміщень коледжу, покращено матеріально-технічну базу, організовано удосконалення робочого процесу та підвищення кваліфікації працівників. 
 
🔶  На посаду виконавчого директора призначена мудра та досвідчена керівниця, лікар акушер- гінеколог за фахом - Колодницька Алла Іванівна, яка уже активно працює у напрямку налагодження та покращення навчального процесу. Також, активізовано навчально-виховну та цивільно-правову діяльність, створення режиму дотримання норм  з охорони праці та санітарно-гігієнічних вимог в приміщеннях коледжу. 
 
🔶 У процесі підготовки організація засідання педагогічної ради коледжу,  головне завдання якої забезпечення умов і гарантування якості та ефективної роботи педагогічного колективу.
 
🔶 Проведено ряд робіт у вирішенні питань безпеки життєдіяльності у стінах навчального закладу .
Врахували усі зауваження управління ДСНС, проводяться всі необхідні роботи щодо усунення виявлених в ході перевірки недоліків.
 
🔶 На сьогоднішній день вже розпочаті ремонтні роботи,частину яких планують завершити до початку навчального процесу.
Все це задля комфортного перебування у стінах коледжу.
 
🌿Команда ПВНЗ "Галицький медичний коледж" наполегливо працює для успішного навчання наших студентів❤️