Шаблоны Joomla Joomla
Тернопільська обл., м. Підгайці, вул. Майдан Незалежності, 2
   
 +380683655272
На завершення року, коли навколо новорічна метушня, усі підводять підсумки року, що минає і складають плани на наступний, у Галицькому медичному коледжі відбулась важлива подія. 
 
Сьогодні засновник коледжу, заслужений діяч науки і техніки України, доктор медичних наук, професор кафедри акушерства та гінекології Тернопільського національного медичного університету  Хміль Стефан Володимирович представив нашому колективу нового директора – досвідченого керівника, вмілого організатора, лікаря акушер-гінеколога, до речі, свою колишню студентку Колодницьку Аллу Іванівну. За її плечима великий досвід роботи, адже певний час очолювала Підгаєцьку районну державну адміністрацію та була заступником головного лікаря з медичних питань Підгаєцької ЦРЛ. 
 
Шановна Алло Іванівно, ми щиро зичимо  міцного здоров’я, взаєморозуміння у робочому колективі, успішних студентів, мирного неба над головою, сімейного затишку.
Віримо, що дана посада приноситиме радість та приємні моменти. Легкого старту, Вам!
 
А також хочемо подякувати за сумлінну працю Головатому Василю Івановичу, який займав посаду директора останніх 3 роки. Ми щасливі були працювати з Вами. Дякуємо за чесність, порядність, справедливість та принциповість. Бажаємо успіху на новій, не менш важливій, виборній посаді. 
Залишайтесь таким добрим, щирим та людяним як Ви є. Сподіваємось на подальшу співпрацю з Вами!
 

Поширити в соцмережах

Залишити комертар